Glotty Blog

 • Miyuki Kralen

   

  Miyuki Kralen

  Wat zijn nou eigenlijk Miyuki Kralen? Miyuki staat voor de naam van de fabrikant van mini glaskralen uit Japan. Miyuki is in 1930 opgericht als producent van glaskralen. Door steeds verbeterende technieken wist deze fabrikant glaskralen te perfectioneren. Vanaf 1974 is het bedrijf Miyuki gaan heten.
  Miyuki kralen zijn mini glaskralen die door de speciale techniek van de fabrikant perfect van vorm zijn.

  Miyuki kralen vind je in veel variaties. De meest bekende zijn de Miyuki rocailles, dit zijn praktisch ronde glaskraaltjes (een klein beetje afgeplat aan de zijkant), maar er zijn ook andere soorten zoals Miyuki Drops (druppelvorm) en bijvoorbeeld Miyuki Delicas.

  Waarom zijn Miyuki kralen zo gewild?

  Er zijn vele fabrikanten in de wereld die mini glaskraaltjes maken, bijvoorbeeld in India en China, maar die kunnen niet op tegen de superkwaliteit uit Japan. Overigens kent Japan meerdere fabrikanten die deze topkwaliteit leveren, maar wereldwijd staat Miyuki aan de top.
  Doordat de kraaltjes gelijk van vorm zijn, is het mogelijk deze kraaltjes in patronen te verwerken, zonder dat het scheef gaat omdat de kraaltjes wellicht ongelijk zijn.
  Verder heeft Miyuki een zeer uitgebreid assortiment in soorten, maten en.....kleuren!!

  Sieraden maken met Miyuki Kralen

  Je kan oneindig veel soorten sieraden maken met Miyuki Kralen. Miyuki kralen worden gebruikt voor het maken van oorbellen, armbanden, kettingen en zelfs ringen.
  Er zijn ook hobbyisten die breien met kralen. Zo breien ze tasjes en portemonnees bijvoorbeeld.
  Glotty richt zich met het assortiment Miyuki Kralen op het maken van sieraden.
  Momenteel bieden we de volgende Miyuki kralen aan: Miyuki Rocailles 11/0, Miyuki Rocailles 8/0 en Miyuki Drops 3,4mm.

  miyuki kralen kopenmiyuki kralen kopen

 • Swarovski Bedels Puntstenen en Druppels

  Swarovski Bedels Puntstenen en Druppels

  Glotty verkoopt diverse soorten bedels waar je een Swarovski steen in kan lijmen.
  Zeer populair zijn de bedels voor de ronde Swarovski Stenen met een puntige achterkant.
  De meest gangbare maat is de Swarovski puntsteen SS39 (8,2mm). Deze bedels zijn verkrijgbaar met 1 of 2 oogjes in diverse kleuren: verzilverd, verguld, rosé verguld.
  Alle bedels zijn nikkelvrij. Met Swarovski Bedels maak je zelf de hipste sieraden zoals oorbellen of armbandjes.

  Swarovski Druppels

  In de mode zijn op dit moment oorbellen met Swarovski Druppels.
  Deze druppels dienen ook gelijmd te worden met een sieradenlijm zoals hasulith.
  Deze sieradenlijm zorgt ervoor dat de spiegelende achterkant van de Swarovski druppels niet beschadigd.
  De 14x10mm Swarovski druppels kunt u lijmen in de speciaal daarvoor gemaakte bedels met 1 oogje of 2 oogjes. Deze bedel hangt u simpelweg aan een creool of lange oorhaak, en u heeft direct de mooiste oorbellen.
  Kies uit de vele hippe kleuren Swarovski Druppels, zachte tinten zoals Rose Water Opal, Pacific Opal en Air Blue Opal zijn momenteel in de mode.

  Swarovski Stenen

  Neem eens een kijkje op www.glotty.com voor ons zeer uitgebreide assortiment Swarovski stenen, en laat je verbazen door alle spectaculaire kleuren, soorten en maten Swarovski Stenen. Maar ook diverse soorten kralen van Swarovski en alles om sieraden te maken.
  Maak de mooiste creaties door Swarovski stenen en kralen te combineren met andere materialen. Glotty verkoopt veel soorten Swarovski Bedels.

  Alle Swarovski Bedels zijn nikkelvrij, allergievrij, en van goede kwaliteit.

  Swarovski Kristal

  Wat is Swarovski kristal? Kristal is eigenlijk niets anders dan zeer zuiver glas met een hoog loodgehalte (onschadelijk voor gezondheid, in elke soort glas zit een loodverbinding).
  Dit zuivere glas is zeer sterk, waardoor het heel strak bewerkt kan worden.
  In het geval van Swarovsku kristal worden er met laser stukjes kristal 'afgeslepen', waardoor er mooie facetten ontstaan. Verder kan kristal in veel meer kleuren gemaakt worden dan normaal glas. Swarovski is de meest trendy en toonaangevende kristal producent in de wereld.


  sfeer

2 artikel(en)